Fredsavtal i hamn

fredsduva

Lyckan. Som några av er känner till har det under några år funnits en konflikt mellan det gamla förlaget och mig. Knuten har nu äntligen lösts. Ett fredsavtal som båda jag och förlaget uppfattar som "mycket generöst" har nått sin hamn.

 

Vår resa har varit fantastisk! Jag är så lycklig över att vi tillsammans med ”100 år med Allsvensk fotboll” presterade Sveriges bäst säljande fotbollsbok genom tiderna. Rekordet behölls ett drygt år innan Lagercrantz med sin biografi om Zlatan fick låna kaptensbindeln. Nåväl, jag har ett nytt spännande projekt i pipelinen med god förhoppning om att återställa ordningen.

 

Jag vill rikta ett särskilt tack till koordinator Thomas Hammar för sin tålmodiga professionalitet och min gamle förläggare Mathias Eliasson för goda och kloka råd. Självklart går också ett mycket stort tack till juristen Jon Persson som funnits vid min sida under fredsförhandlingarna.

 

Slutligen önskar jag alla på Idrottsförlaget allt gott för framtiden och som det gamla ordstävet lyder "if it ends well - all is well". Glad sommar på er!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *